Her finder du gratis billeder til download

Vil du have gratis billeder, som du kan downloade og bruge til din hjemmeside, enten i privat eller arbejdsmæssige sammenhæng, så tag et kig på følgende hjemmesider, som tilbyder fotos du kan bruge.

Gratis billeder!

Liste over sider med gratis fotos:

Wikimedia Commons er en database med over 20 millioner gratis media filer, og herunder billeder. Databasen er en samling af filer hvortil alle kan bidrage.

PublicPhoto.org består i skrivende stund af en samling  på 24981 gratis fotos, hvor man ikke skal spørge  om tilladelse til at bruge billederne, og man må her bruge billederne både i privat og forretningsmæssig sammenhæng.

Photos Public Domain  har tusindevis af stock fotografier, billeder og clipart som også må bruges af alle også herunder i de kommercielle forbindelser.

FreeDigitalPhotos.net En side med et kæmpe udvalg af gratis og fotos og illustrationer til hjemmesider, reklamemateriale, aviser, magasiner, eBøger, bogomslag , musik, software applikationer og meget mere. Alle billederne er af høj kvalitet, produceret fællesskabet bag siden, som blandt andet består mange professionelle fotografer. Her skal du dog være opmærksom på at du kun kan finde små versioner af alle billeder, såfremt du ikke vil betale. For at kunne bruge et gratis billede fra denne side, skal du give kredit til den kunstner, der har lavet billedet.

Husk på:

Det er vigtigt at man læser copyrightinformationerne på de forskellige sider inden man begynder at slå sig løs, hvis man vil være på den sikre side.

Har du andre sider du vil dele, så smid en mail via kontaktformularen øverst på siden.

Udgivet i Tips og tricks Etiket: , , ,