Gratis billedredigeringsprogrammer

Står du og mangler gratis billedredigeringsprogrammer til download – så er du kommet til det rigtige sted. Programmerne kan f.eks. bruges til at kreere indhold til din hjemmeside i forretningsmæssig sammenhæng eller til blot at redigere dine familiebilleder. Lad os derfor komme igang med at se på hvilke programmer der findes. Herunder finder du en introduktion og  links til download af de bedste gratis billedredigeringsprogrammer.

Gimp

Gratis billedredigeringsprogram - Gimp Et gratis og langt hen af vejen tilstrækkeligt alternativ til de dyre købeprogrammer. Programmet tilbyder en lang række af funktioner, som man ser i f.eks. Adobe Photoshop, som dog for den uerfarne bruger kan være overvældende. Programmet tilbyder en masse tilføjelsesfunktioner, som kan installeres efter behov. Gimp anbefales til den erfarne computerbruger, som har mod på at sætte sig ind i tingene, inden man mestre dem. Programmet kan downloades her.

Paint.net

Gratis billedredigeringsprogram - Paint.net

Paint.net er et stykke gratis software som du frit kan downloade til din computer, når du skal lave digital fotoredigering. Programmet tillader dig at justere farverne på billederne, beskære, ændre størrelse og rotere dine billeder. Paint.net er såkaldt open-source som hele tiden bliver udviklet, og får tilføjet nye funktioner. Programmet tillader alle gænge billedformater og funktioner som man også ser i de andre alternativer.

Et godt og gratis alternativ til standardprogrammet på din PC, download her.

Pixlr Editor

Gratis billedredigeringsprogram - Pixlr

Et værktøj i en lidt anden kategori, da man her ikke behøver at hente noget program ned på computeren for at begynde at redigere billeder. Pixlr er et online gratis billedredigeringsværktøj som kan bruges til at justere og rette alle de ting du kan komme i tanke om. Der er desuden mulighed for at tilføje filtre til billederne, så man kan få forskellige effekter på det billede man redigerer.

Værktøjet kan downloades her, og kan benyttes til både Windows og Mac.

Siden kræver ikke login, og er i det hele taget meget nem at bruge.

Udgivet i Tips og tricks